Трикови за доминацију ваших Прича објављених на Инстаграму од Андроида

Инстаграм омогућава комплетно управљање Вашим Сториес, чак и након што је постављен на друштвену мрежу. Можете да промените приватност поста да бисте спречили одређене пријатеље да виде ваш лични садржај и чак откријете ко је већ потврдио вашу исправку. Да ли вам се свиђа фотографија или видео који сте објавили? Знајте да вам апликација омогућава да делите директно у профилу ваше друштвене мреже или чак да га преузмете у галерију мобилног телефона.

Ако зажалите, можете повући причу тако да нико други нема приступ. Погледајте корак по корак са свим триковима у овом водичу за Андроид паметне телефоне.

Погледајте трикове за управљање постовима Сториес на Инстаграму за Андроид

Приче на Инстаграму, Фацебооку и ВхатсАппу: све о фотографијама које излазе

1. Преузмите своје приче

Корак 1. Ако желите да сачувате свој пост, након 24 сата, практичан начин је да преузмете садржај на мобилном телефону. Да бисте то урадили, додирните дугме „Приче“ са постом профила на врху апликације. Садржај ће бити приказан на екрану. Додирните мени означен са три тачке у десном углу апликације.

Приступите својим Сториес на Инстаграму и додирните приказани мени

Корак 2. На картици са карактеристикама која се отвори, изаберите "Сачувај фотографију". Преузимање у Андроид галерију ће бити обављено.

Сачувајте Сториес пост на Андроиду

2. Сазнај ко је видио твоју причу

Корак 1. Када отварате своју причу, имајте на уму да постоји индикатор колико је људи већ прегледало вашу тренутну поруку. Додиром индекса или повлачењем екрана, приказује се комплетна листа следбеника који су проверили ваше ажурирање.

Сазнај ко је видео твоје приче на Инстаграму

3. Делите као издавач на Инстаграму

Корак 1. На главном екрану поста, додирните мени означен са три тачке и, овај пут, изаберите "Схаре ас публицатион". Означите изрезивање ваше фотографије и додирните дугме са стрелицом да бисте наставили.

Поделите Сториес пост на свом Инстаграм профилу

Корак 2. Изаберите картицу "Филтери" и изаберите стил који желите. Затим у "Едит", направите традиционална подешавања фотографија прије објављивања. Када је прилагођено, потврдите са "Нект";

Додајте филтере и уређивања на свој Инстаграм пост

Корак 3. Напишите наслов, додајте локацију и више прилагођавања, потврђујући у "Схаре". Пост који се налази на Сториес такође ће бити објављен на вашем Инстаграм профилу, остајући тамо више од 24 сата.

Фотографије ће бити објављене на вашем профилу и остат ће у Сториес

4. Управљајте особинама приватности

Корак 1. Отворите мени своје историје, означен са три тачке, и изаберите "Историјске поставке". Приказаће се екран са подешавањима. У првој опцији можете да "Сакријете историју из" да бисте изабрали одређене пријатеље који неће видети ваше ажурирање у Сториес.

Отворите поставке историје у Инстаграму и сакријте се од одређених људи

Корак 2. Већ "Дозволи одговоре на поруке" ограничава ову акцију само на "Ваши сљедбеници", "сљедбеници које пратите" или "онемогућено" (нико вам не може послати одговоре из прича). На крају, под ставком "Камера", бирате да ли желите аутоматски да сачувате дељене фотографије у Сториес у галерији телефона или не. Ако желите више приватности задржавајући само 24-часовне постове, оставите кључ искључен у овој сивој боји. Сва подешавања се аутоматски чувају.

Ограничите одговор својих прича и изаберите да ли ћете аутоматски преузимати постове на Андроиду

5. Искључите приче

Корак 1. Није ли вам се свидио резултат вашег поста у Сториес? Затим додирните дугме менија назначено са три тачке на дну апликације и изаберите "Избриши". Потврдите поново додиром на "Делете".

Избришите свој пост у Инстаграмовим причама

Како омогућити функцију Боомеранг у Инстаграм Сториес? Откријте на форуму.

Видео приказује како радити Сториес на Инстаграму